lørdag den 24. december 2011

Nyt hus for kr. 25.000,- med træ der er lige til at bruge

Hos Løgstrup Outdoor sælges færdigbehandlede kvalitets trævarer. Det vil sige brædder til f.eks. huse, hegn og terrasser der er savet op og malet, når man får dem. Lige til at gå i gang med. Løgstrup Outdoor har i det hele taget gjort det let for en, så man kan bruge tiden på noget mere fornuftigt. For hvem nyder egentligt at male?

Man kan vælge at købe en ny frisk beklædning til ens gamle hus eller måske til sommerhuset. Løgstrup Outdoor leverer også hegn og terrasser i færdigbehandlede kvaliteter. Så der er masser af gode grunde til at få huset frisket op og så gør det jo ikke noget, at Løgstrup Outdoor har gjort det trælse arbejde for en. Spar tid på maling og spar på håndværkerne, man sparer uanset hvad. Faktisk koster det kun omkring kr. 25.000,– at beklæde et helt sommerhus.

Der er indrettet showroom både ved hovedkvarteret i midtjyske Løgstrup, samt i sommerhusområdet Hune nær Blokhus og Løkken.

Eksperter i træ
Løgstrup Outdoor blev startet i 2008 af Løgstrup Træindustri, der ligger ved Viborg, og som blev etableret i 1936. Det er mange år siden, og det har givet dem et helt specielt kendskab til træ. De ved, hvad der er værd at vide om træ, og den erfaring øser de gerne ud af til kunderne. Derfor vil man få den mest kvalificerede service, og den bedste kvalitet i branchen, når man handler med Løgstrup Outdoor.
 

Læs mere her

tags: 2008, Viborg, Løkke,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar