mandag den 5. december 2011

En klink for et nyt badeværelse

Giv wellness–badeværelse i julegave. Koster – næsten ikke – en klink på auktion!

Evers, der specialiserer sig i fliser og klinker, har sat et komplet badeværelse på auktion. Man vælger selv fliser, armaturer og sanitet til 25.000 men betaler meget mindre, sådan set bare højeste bud, som i øjeblikket ligger på under halvdelen, nemlig ca. 12.000 kr. Så den fingernemme gør–det–selv type kan forære sig selv et toplækkert badeværelse med elementer fra hele verden, mosaikker, italiensk marmor, sandblæst glas, børstede stålfliser, træklinker, Mondrian–stil, terracotta–elementer?..

Vinderen kan bruge de 25.000 hos Evers Shop og hos Evers outlet, lagersalget, hvor man sparer yderligere 50–70% på de sædvanlige priser. Se auktionen på www.qxl.dk.

Om Evers
Evers er specialist i fliser og klinker til både gulv og vægge og har produktion og agenturer over hele verden.
Evers har over 100 års erfaring at trække på og masser af spændende projekter i scrapbogen. Operahuset i Sydney, for eksempel... Men at Evers er landets førende virksomhed inden for klinker og fliser kan du nok bedst selv opleve ved at kigge ind i vores 800 kvadratmeter store design– og inspirationscenter i Glostrup, kun 10 km fra Københavns centrum. Eller ved at smugkigge på vores hjemmeside.

Om QXL.dk
QXL.dk er Danmarks største online handelsplads med ca. 500.000 registrerede medlemmer, og allerede mere end 4 millioner i Europa. Hver uge sættes gennemsnitlig 1.500.000 varer til salg på QXL.dk, fordelt på masser af spændende auktioner og varer til fast pris.
 

Læs mere her

tags: Europa, København, Danmark, Glostrup, blæst, julegave, virksomhed, Operahus,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar