tirsdag den 8. februar 2011

Nyt lavenergi-termotag går fremtiden i møde

Jagten på de overflødige kilowatt–timer er for alvor gået ind. Klimaforandringer, spareprogrammer på TV og stigende energipriser fylder stadig mere i danskernes hverdag. Det nye lavenergitag fra Lito Byg er en genvej til bedre miljø og ikke mindst sundere økonomi.

Bevidstheden om de ting vi, som enkeltpersoner, kan gøre for at spare på varmeregningen og forebygge klimaforandringer vokser støt. Lito Byg introducerer nu et termotag, der isolerer lige så godt som lavenergiruder og samtidig mindsker solvarmen med op til 13 grader celsius, uden det går ud over lysindfaldet.

"Det er lidt af revolution," fortæller salgschef Anders Heide fra Lito Byg, "det nye lavenergitag giver helt anderledes muligheder for at bruge termotag flere steder i boligen. I udestuen og vinterhaven, selvfølgelig, men man kan også bygge det ind i den almindelige tagkonstruktion og lave ovenlys på en spændende, ny måde."

De seneste tendenser indenfor energibesparelser gennemtænker boligen i et helhedsperspektiv. I takt med at vi får et varmere klima bliver behovet for op–varmning mindre. Til gengæld stiger behovet for at holde sommervarmen ude, og det skal helst ske uden brug af energikrævende køleanlæg. Det nye tag fra Lito Byg leverer derfor en nutidig løsning med afsæt i fremtidens behov.

"Vores termotag reducerer solvarmen med op til 30 %. Det svarer til, at man går fra en inde temperatur på 35 grader på en varm sommerdag til en temperatur på kun 22 grader. Det er noget, der kan mærkes. Og det betyder, at man får meget større glæde af sin vinterhave eller tilbygning," påpeger Anders Heide. "Samtidig holder termotaget bedre på varmen, så man bruger rummet året rundt og ikke mærker det på varmeregningen."

Lito Byg har gennem mere end 35 år specialiseret sig i udestuer, vinterhaver og tilbygninger. I den periode har virksomheden stiftet bekendtskab med de fleste typer termotag. Den store erfaring har været med i udviklingen af det nye tag. "Vores tag er det bedste på markedet både, hvad angår isoleringsevne, styrke og konstruktion," slutter Anders Heide, og påpeger, at det rigtige tag er en investering i fremtiden. "Vi har altid haft stor fokus på langtidsholdbare løsninger i høj kvalitet, derfor giver vi hele 10 års totalgaranti på taget. Det er dobbelt så lang tid, som standarden i f.eks. termorudebranchen."

Vedhæftede billeder:
#1: Salgschef Anders Heide
#2: Vinterhave fra Lito Byg A/S

Billedtekst til Vinterhave
Termotaget fra Lito Byg isolerer lige så godt som lavenergi–ruder og mindsker samtidig solvarmen med op til 13 grader celsius uden det går ud over lysind–faldet. Lito Byg yder 10 års garanti på termotaget.


###

Om Lito Byg A/S
Lito Byg A/S har produceret udestuer, vinterhaver, carporte, garager og tilbyg–ninger siden 1973. Gennem alle årene har virksomheden fokuseret på et højt kvalitetsniveau i såvel materialer som udførelse og produktudvikling. Gennem specialiseringen har Lito Byg A/S i Danmark opbygget en markedsledende vi–densbase og ekspertise indenfor konstruktion af velfungerende termotag.

Lito Byg A/S har besøgsadresse på Frejasvej 35, 4100 Ringsted samt udstilling på Byggecentrum, Lautrupvang 1B, 2750 Ballerup.
 

Læs mere her

tags: Danmark, økonomi, virksomhed, klimaforandringer, Ringsted, 1973, energi, Ballerup, miljø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar