onsdag den 9. februar 2011

Hurtigt - Nemt - Billigt- Ståltag

A/S Nettrælasten lancerer en ny stålplade i tagstensprofil MODENA DEKOTILE.. Med sin vægt på kun 5 kg pr. m2 kan den med fordel lægges direkte ovenpå et gammelt eternittag. Den lille plade som dækker 1100x400 mm leveres i pakninger á 10 stk, lige til at tage med på taget. Er nemt og hurtigt at opligge. Prisen ligger på næste det halve af konkurrenternes, Nettrælasten sælger plader til kun kr. 77,50  pr. m2 ved min. 100 m2.

 

 

Fås i farverne sort eller teglrød. Det vil også være muligt at få stålpladerne leveret i fuld længde fra kip til tagrende op til 6 meters længde hvis kunderne ønsker dette.
MODENA DEKOTILE kan ligges på taghældninger helt ned til 12 grader.
Der ydes 10 års fabriksgaranti på pladerne som er produceret i danmark.

 Dekotile

 

 

Om Nettrælasten

Hos Nettrælastenhttp://www.nettraelasten.dk/Profil.aspx ID=2">Nettrælasten target="_blank" href="®http://www.nettraelasten.dk/Profil.aspx ID=2">®> sætter vi en ære i at springe så mange led over så muligt.

 

Ved at købe byggematerialer ind over det meste af verden sparer vi kunden for at skulle betale avance til grossisten og mellemled, derudover køber vi ind i meget store mængder det er også med til at presse prisen ned. Vi klarer alt fra indkøbet ude på stedet, til pakning og fragt ud til kunden.

 

Det er dyrt at drive en trælast med mange ansatte, men internettet arbejder for os døgnet rundt, så når vi møder op om morgenen er aftenens/nattens forspørgsler klar til at blive lavet om til tilbud og mailet retur.

 

Hos Nettrælasten® sætter vi også en ære i udregne tilbud med alt inkluderet, så hvis man f.eks er ved at skifte sit gamle tag ud, så skal man ikke ud og købe ekstra ting ind midt i projektet.

 

Vi arbejder konstant på at finde nye produkter">http://www.nettraelasten.dk/Produkter.aspx ID=3">produkter og leverandører som er klar til det danske marked.

Vi har kontakter rundt i hele verden, så hvis en af vore faste leverandører skulle svigte så har vi altid et alternativ. God logistik og benhårde forhandlinger er med til at give både Nettrælasten og vore kunder en reel gevinst på indkøbet af byggematerialer.

 

Vi vil være billige med kvalitetsbyggematerialer og vil til enhver tid sørge for at vi og kunden får de bedste priser.


 

Læs mere her

tags: internet,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar