torsdag den 24. februar 2011

Et godt køkkenliv

Ikke alle dage starter som planlagt. Måske har du sovet for lidt, sovet for længe eller sovet på sofaen. Men en god kop kaffe kan redde hvad som helst. Vi elsker duften, smagen og alle stunderne omkring en god, velskænket kop kaffe. Kaffe er til de tidlige morgener, de travle eftermiddage, de bedste venner, den sure nabo og til alle de gode snakke i køkkenet.

Caffé latte-generationen er ved at blive voksen og efterspørger cafe-luksus hjemme i køkkenet. Interessen for den gode kaffe, de rigtige råvarer og det ultimative udstyr har aldrig været større. Med en indbygget espressomaskine bliver det nemt at få den lille luksus ind i hverdagen. En sort, stærk og sanselig espresso, allerhelst ledsaget af et lille stykke mørk chokolade til at fuldende nydelsen.

En velbrygget nyhed

En kop kaffe på Kongens Nytorv satte gang i de første tanker om en lille køkkenrevolution. Et køkken, hvor den gode kaffe er en naturlig del af køkkenindretningen. På samme måde som opvaskemaskinen, ovnen og køleskabet. Tankerne blev skitseret dér midt på fortovscafeen og sendt hjem til designerne. Resultatet er JKE Designs nye espressokøkken, der er designet til det gode køkkenliv og de bedste øjeblikke i køkkenet.

I espressokøkkenet er nydelsen indbygget. Den fuldautomatiske espressomaskine fra Siemens er en integreret del af køkkenet. Indbygget i et af køkkenets højskabe. Og derfor lige ved hånden når der skal nydes en espresso, caffé latte, latte macchiato eller cappuccino.

Den gode kaffe er kommet for at blive, og espressomaskiner, hvor funktionalitet og design går hånd i hånd, vil efterhånden blive en uundværlig del af vores dagligdag. Kaffen repræsenterer jo en vigtig del af vores danske kultur, den skaber rammerne for en hyggelig stemning, dialog og samvær i køkkenet , siger Danmarks bedste barista Søren Stiller Markussen.

"Der er kommet mere fokus på detaljen, og der er ingen tvivl om, at den håndlavede og individuelle kaffe er den store trend lige nu. Forbrugerne interesserer sig for specialiteter - også når det handler om kaffe", slutter Søren Stiller Markussen.

Kom ind og få smag for et godt køkkenliv

I weekenden den 5. og 6. marts kl. 10-15 er der køkkenweekend i alle JKE Design butikker over hele landet. Kom ind og oplev espressokøkkenet, nyd en god kop kaffe og få samtidig det nye inspirationsmagasin "Et godt køkkenliv" med hjem.

Se mere på www.jke-design.dk.

JKE Design har et ambitiøst mål om at levere den bedste løsning til køkken, bad, bryggers og garderobe til de, der forventer lidt ekstra. Passion, kreativitet og ansvarlighed er nøgleord i bestræbelserne på at sikre den bedste løsning.

JKE Design har siden 2000 været en del af den svenske køkkenkoncern Ballingslöv AB, men har sine solide rødder i det nordjyske Jerslev, hvor JKE Design har ligget siden 1970.

Læs mere her

tags: Danmark, Siemens , chokolade, råvarer, kreativ, Kongens Nytorv,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar