mandag den 21. februar 2011

Nyt alarmselskab vil give danskerne nemmere tryghed

En ny online alarmservice genopliver nu nabohjælpen i en moderne form og sætter helt nye standarder for alarmer og tryghed i danskernes hjem. Servicen hedder LOCKON, og den tilbyder en enkelt og ny prisbevidst tryghed og sikkerhed i hjemmet. LOCKON, der har energiselskabet NRGi i ryggen, begynder nu salget af den nye alarmservice, der skal tage konkurrencen op med de etablerede selskaber på alarmmarkedet.

Indtil nu har danskerne kun haft mulighed for at vælge mellem ganske få landsdækkende alarmudbydere. Men nu kommer der en helt ny alarmservice på markedet, der kombinerer nettets mange fordele med en digital form for nabohjælp. LOCKON er en bredbåndsbaseret service, der udnytter, at langt de fleste danskere efterhånden har en bredbåndsforbindelse i hjemmet. Kunden kan bestille via nettet og selv installere systemet, der er meget enkelt at montere. En installationsvideo hjælper kunderne med at koble alarmen til nettet, og så er alarmen sat til.

– Der er vigtigt for os, at vores alarmservice er nem og sikker, og ikke mindst til den rigtige pris. LOCKON er moderne teknologi, når det er bedst – brugervenligt og funktionelt. Systemet er online døgnet rundt og sikrer, at din bolig aldrig er alene hjemme, fortæller den ene af LOCKON’s to stiftere og direktør, Torben Kring.

Digitalt nabohjælp
Udover fordelene ved Internettet er systemet baseret på, at naboer, familie og venner passer på huset, når det er alene hjemme. LOCKON har nemlig gjort det velkendte begreb; nabohjælp digitalt, idet udvalgte naboer, venner og familie kan få en e–mail, sms og telefonopkald, hvis alarmen går, og man ikke selv reagerer. En alarm sendes videre i kæden af netværket indtil én har reageret – for eksempel ved at tjekke naboens bolig og tilkalde politiet, hvis noget er mistænkeligt.
– Vi finder tanken om nabohjælp meget anvendelig og sympatisk til sikring af danskernes hjem. Man får jo i forvejen ofte venner, familie og naboer til at hjælpe med at passe på ens hus eller lejlighed, når man ikke er hjemme. Nu giver vi det netværk et ekstra værktøj, som i højere grad sikrer dine værdier, når du er væk, siger direktør og medstifter i LOCKON, Carsten Rasmussen.

Solidt fundament
De to grundlæggere af LOCKON har en baggrund fra TDC, hvor de gennem flere år har stået for udviklingen af en lang række af de bredbåndsprodukter og ydelser, der i dag findes på det danske marked. De mange år i ledende stillinger i TDC–koncernen har nu givet den fornødne ballast til at kaste sig ud i en tilværelse som selvstændige med en service, som de to stiftere ikke er i tvivl om vil skabe en øget tryghed i de danske hjem.
– Vi har længe følt, at der har manglet et nyt og mere prisbevidst produkt på det danske alarmmarked, og vi tror på, at vores innovative og brugervenlige kombination af ny teknologi og den gode danske model for nabohjælp, vil gøre os til danskernes foretrukne alarmservice, det er i hvert fald vores mål, siger Carsten Rasmussen.

Udover de to stiftere er det energiselskabet NRGi, der står bag LOCKON, og som dermed er med til at sikre det økonomiske fundament for LOCKON. NRGi’s involvering i alamer til private kommer efter, at koncernen i en årrække har leveret alarmer og sikring til erhvervslivet. Priserne for et alarmsystem i en grundpakke til hjemmet starter fra 995 kr. med et månedligt abonnement på 99 kr., der blandt andet inkluderer adgang til styring af alarmen via nettet, teknologien til nabohjælpen, alle alarmbeskeder og support.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Carsten Rasmussen, direktør og stifter Mobil. 20 30 62 98
Torben Kring, direktør og stifter Mobil: 20 26 49 26
 

Læs mere her

tags: direktør, økonomi, politi, TDC, LO, selvstændig, teknologi, erhvervslivet, energi, konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar