lørdag den 26. februar 2011

Gratis 3D Indretter på bobedre.dk

Her åbner www.booman.dk (400)Danmarks førende boligsite bobedre.dk har lanceret en gratis 3D Indretter, så alle brugere kan eksperimentere med indretningen af deres hjem.

Det har længe været et ønske for bobedre.dk at give sine 90.000 månedlige brugere et værktøj, som kan hjælpe dem, når de overveje at møblere om i huset. Derfor har man nu lanceret BO BEDRE 3D Indretter, i samarbejde med den hollandske partner Navigram, som gør det muligt for alle at lege med mulighederne i deres hjem uden fysisk at skulle rykke rundt på hele huset.

Stort møbelkatalog med mange muligheder
3D Indretteren giver et utal af muligheder for at indrette med netop de møbler, som brugerne har derhjemme. Indretteren indeholder et stort katalog af møbler og tilbehør, som næsten alle kan tilpasses i form og farve, så det ligner hver enkelt brugers bolig så meget som muligt. Kataloget er en blanding af standardmøbler og kendte designermøbler, som også kan tilpasses efter farve og materiale.

Indret hele huset
BO BEDRE 3D Indretter giver ikke kun mulighed for at indrette enkelte rum med møbler. Der er mulighed for at lave en plan over et helt hus med køkken, bad, stue etc. med dertilhørende detaljer som buede vægge, trapper, mm. Og alt afhængig af annoncør, vil der være mulighed for at indrette med møbler og tilbehør som rent faktisk findes i butikkerne og måske endda i brugernes hjem.

Se BO BEDRE 3D Indretter her: www.bobedre.dk/3d

 
;

Læs mere her

tags: Danmark,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar