onsdag den 16. maj 2012

Nabo til Weber

I øjeblikket installeres massevis af små højbede på terrasser og altaner. Bedene, der er den perfekte nabo til Weber-grillen, leverer krydderi til bøfferne og lækkert indhold til salatskålen.

Til tomater og agurker vælges høje vægbede, som optræder diskret i terrassemiljøet. De lave
bede til krydderurter og salat kræver næsten ingen plads og dine krydderurter er altid indenfor rækkevidde, når maden tilberedes. Ydermere er alle grøntsager lige til at bruge, da de står fuldstændig beskyttet for vind, vejr, katte og andet under bedets integrerede netoverdækning. Begge versioner fremstår permanent med plast på bagside og gavle, derudover kan forsiden også overdækkes med medfølgende plastfolie, der giver drivhusmiljø og fuld gang i væksten.

Højbedene er udført i gedigne, vejrbestandige materialer og samles uden brug af værktøj. Bedene er etableret på under en time - klar til at bruge.

Terrassebedene er nyeste skud på stammen i det prisbelønnede GrowCamp-program, som kom på markedet for tre år siden. De dansk designede GrowCamp højbede har på kort tid vundet stor udbredelse i hele verden.

Bedene kan købes i førende byggemarkeder og plantecentrer samt i GrowCamp s shop
på www.growcamp.dk

Læs mere her

tags: krydderi, miljø, byggemarked, tomater, krydderurter, værktøj, salat,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar