torsdag den 3. maj 2012

Få et grønnere hjem

Nu bliver det muligt at friske boligen op, mens der tages hånd om miljøet. Produktet Trip Trap Panelhvid har nemlig fået det europæiske miljømærke Blomsten.

Lyse lofter og paneler dominerer fortsat i den moderne boligindretning og Trip Trap Panelhvid er et populært produkt hos de danske boligejere. Nu bliver det dog muligt at shine boligen op med bedre samvittighed, da Trip Trap Panelhvid nu officielt er at finde på listen over blomstermærkede produkter.

Der er rigtig mange årsager til, at det er sundt, trygt og bæredygtigt at bo i et hus, hvor der i størst mulig udstrækning anvendes miljøvenlige materialer. Som virksomhed ligger det os meget på sinde at tage hånd om menneskers sundhed i forbindelse med fremstilling og anvendelse af vores produkter, udtaler Benny Møller, adm. direktør hos Trip Trap WoodCare.

Det vandbaserede produkt uden parfume, konserveringsmidler og kunstige farvestoffer giver ikke kun lofter og paneler en smuk nuance, men skaber også et grønnere og mere bæredygtigt hjem i sin helhed.

Den miljø- og sundhedsvenlige Trip Trap Panelhvid kan købes online på shop.triptrapwoodcare.dk samt hos byggemarkeder, farvehandlere og tømmerhandlere til en vejledende pris fra kr.139,95. Produktet findes i hvid, ekstra hvid og dækkende og fås i størrelserne 0,75 l. samt 2,5 l.


Læs mere her

tags: euro, direktør, kunst, boligejere, boligejer, virksomhed, samvittighed, miljøvenlig, miljø, byggemarked, dæk,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar