tirsdag den 15. maj 2012

Indretning af sommerhuset

Nu er tiden til renovering af sommerhuset kommet, og det gælder jo både inde og ude.

Sommerhuset er for de fleste er et fristed, hvor hele familien kan hygge sig, og det betyder ikke så meget om ungerne roder lidt. Det der betyder noget, er at HELE familien kan være i huset. Både dine, mine og vores børn skal have en fornuftig soveplads. Teenagerne gider dog ikke længere at sove i køjesenge, og her er det et stort hit med en skøn sovesofa. Da værelserne i sommerhuset måske ikke er så store, kan sovesofaen også fås med chaiselong, så du har et stort magasin til opbevaring.

Når du kigger efter sovesofa skal du altid huske at se efter hvad den er lavet af. Mange sovesofaer holder ikke længe, da de "klapper sammen", dette er fordi indmaden simpelthen er for dårlig. Vil du have en holdbar sovesofa i mange år frem, så se efter fjedrene, skum og martindale på stoffet.

Flere møbelbutikker sælger sovesofaer på nettet, og der er et bredt udvalg. Men se dig for når du køber på nettet: Siden SKAL være e-mærke certificeret, så du er sikker på en fair handel, find ud af om kvaliteten stemmer overens med dine ønsker, kontakt evt. møbelfirmaet for mere info, og sidst men ikke mindst se om der kommer ekstra udgifter til fragt, kortgebyr osv. Så bliver du ikke overrasket.

Et af de firmaer der sælger rigtig mange sovesofaer over nettet, og med stor kundetilfredshed er More2home. For at få netop den farve og stofkvalitet du gerne vil have, kan du kontakte More2home og få dem til at sende dig gratis stofprøver med posten. Når din bestilling er klar, sender de din sovesofa ganske gratis til sommerhuset. Lettere kan det ikke gøres!

Så er der kun at sige: Rigtig god sommer!

Læs mere her

tags: Teenager, stemmer,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar