fredag den 11. maj 2012

Det fynske pro-folk trodsede regnen

Regnvejr forhindrede ikke det fynske pro-folk i at besøge AP Motorcenters store åbent hus arrangement d. 9. maj.

AP Motorcenter i Højby udenfor Odense, med afdeling i Svendborg, afholdt igen i år et stort åbent hus arrangement, hvor der blev udstillet et utal af maskiner, som især henvender sig til den professionelle bruger som boligselskaber, kommuner, kirkegårde, anlægsgartnere mv. Mange var mødt frem for at kunne se og afprøve de sidste nyheder til den professionelle sektor indenfor parkmaskiner.

Nyhed forhandling af Kubota og Holder
Den helt store nyhed var præsentationen af AP Motorcenters seneste nye forhandling af Kubota traktorer og Holder redskabsbærer. Maskiner som fremover skal afløse deres tidligere forhandling af John Deere.

Kubota er verdens største producent, med det bredeste program, af kompakt-traktorer. Maskinerne har fra 18 59 HK og findes i både gear-model og hydrostatisk-model. Kubota har desuden et program af frontmonterede redskabsbærer, som kan monteres med førerhus, kost og klipper.

Holder er en gammel kending fra Tyskland i en ny og forbedret udgave. Holder er bl.a. kendt for deres knækstyrede redskabsbærer, som har ekstremt lavt støjniveau og god ergonomi. Modellerne fås fra 27 92 HK og transporthastigheden er op til 40 km/t. Der tilbydes et stort tilbehørsprogram, som bl.a. består af feje- og sugeanlæg, kost, sneskraber, sneslynger mv.

Specialudviklet batteriserie fra Pellenc
En anden stand som havde stor opmærksomhed var Texas spændende Pellenc ACCU-program. Pellenc er en specialudviklet batteriserie med kapacitet på op til to hele arbejdsdage på en enkelt opladning. Programmet består bl.a. af hækkeklippere, buskryddere og kædesave, men især Pellencs hækkeklippere fik stor opmærksomhed pga. den lave vægt og store kapacitet.

Stort udvalg af velkendte mærker
Velkendte mærker som Stihl, Stiga, Husqvarna, Carraro og GMR viste deres nyheder frem og sælgerne fra de enkelte leverandører gav de besøgende gode inputs til at vælge det produkt, som ville være mest velegnet.

Husqvarna viste og demonstrerede også deres nyheder, og især deres frontmonterede rider modeller 316 og 525 vakte stor interesse. Model 316 er kommet i en speciel version, som er mere støjdæmpet. Den findes i 4 udgaver med både 2- og 4-hjulstræk og kører med en 2-cylindert Kawasaki-motor med tryksmøring. Modellen fås både med og uden servostyring og med en klipperbredde fra 94 112 cm. Model 525, som er en kraftigere udgave, afløser PT26-modellen. Den 4-hjulstrukne rider kan monteres med diverse redskaber til vinterbrug, som f.eks. kost, førerhus, sneskraber mv.

Udover at de besøgende fik set og afprøvet alle de mange nyheder, fik de serveret grillpølser fra den kendte Fjordagerslagter, som de kunne nyde i det store havetelt.

Læs mere her

tags: Tyskland, HK, Texas, Odense, Svendborg, Motor, sprog, GM,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar