søndag den 6. maj 2012

Fjern uønsket duft på få minutter

Først kom Poo-Pourri med den ultimative lugtfjerner til brug inden vi skal mere end tisse . Den uovertrufne virkning har gjort Poo-Pourri til en kæmpe salgssucces i USA og nu har folkene bag Poo-Pourri gjort det igen!

Denne gang er det uønskede lugte i hjemmet, der står for tur. Hvidløg, fisk, frikadeller og bacon dufter fantastisk når det til beredes, men efterlader et knap så ønsket minde næste dag.

Med Poo-Pourri OH! Zone Room Spray efterlades køkkenet altid rent og duftende og du vil ikke kunne huske gårsdagens menu. Det er alle uønskede lugte som røg, mados og andre generende lugte Poo-Pourri fjerner og erstatter med den skønneste, sprødeste duft af grapefrugt. OH! Zone Room Spray fjerner ganske enkelt uønskede lugte.

Fælles for alle Poo-Pourri´er, at de er baseret på æteriske olier og naturlige komponenter, hvorfor de er fuldt ud biologisk nedbrydelige og dermed meget miljøvenlige. Og vigtigst af alt: så VIRKER de.

Brugen er simpel: Når køkkenet er ryddet og klar:
Ryst flasken, spray 4-6 gange højt i luften. Efter få minutter er rummet så frisk og duften så ren, at det er en fryd.

The OH! Zone Room Spray er en del af Poo-Pourri serien som i disse dage bliver lanceret i Danmark. Det er sygeplejerske og iværksætter Tine Back der står bag:

Jeg blev straks indtaget af Poo-Pourri, for ud over at det bare virker, så er det et rigtig sjovt, smukt og dekorativt indslag i min og mine gæsters - hverdag.

Duften af mad er skøn, når den tilberedes, men når jeg vågner om morgenen, er duften blevet til lugt, og jeg vil gerne være fri for lugten af fisk og hvidløg, når jeg står op. Det giver en meget rarere start på dagen, at vågne til et frisk hus.
Det er særlig markant, fordi vi i højere grad bor i åbne miljøer, hvor køkken smelter sammen med resten af huset. Det gør madlugte og alle andre lugte naturligvis også . Dét er netop de lugte OH! Zone fjerner.

Resten af Poo-Pourri serien består af en række geniale lugtfjernere til, når naturen kalder . Valget står mellem 14 fantastiske dufte, der sprayes direkte på vandoverfladen i toilettet inden brug hvorved al lugt efter Nr. 2 fjernes. Det giver en dejlig frihed til besøg, når naturen kalder og hemmeligheden forbliver din. For der dufter væsentlig bedre, når du går, end da du kom! Dét giver en frihed som mange kvinder værdsætter rigtig højt. slutter Tine Back.

Priser starter fra 119.-

Poo-Pourri også en rigtig sjov og humoristisk gaveide til værtinden, bruden og gommen, studenten, festivalgæsten og ikke mindst på arbejdspladsen! Se mere på: www.poo-pourri.dk.

Læs mere her

tags: USA, Danmark, miljøvenlig, miljø, sygeplejerske, hvidløg, frugt,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar