onsdag den 12. oktober 2011

Så er der gang i pudekampen

Et par puder hér og en plaid dér mere skal der faktisk ikke til for at forandre hjemmet. Det nystartede Kolding–firma SVANEN & TYREN satser på de bløde værdier – på smukke og kreative løsninger med helt unikke og håndplukkede stoffer, udvalgt og hentet i bl.a. Italien, Spanien og Frankrig og som smukt lader sig tilpasse det skandinaviske boligmiljø

Fælles for materialer og design er harmoni, kreativitet og farverigdom.

Firmaet har netop overstået den store Brugskunstmesse Formland i Herning som blev afviklet i dagene 2.–5. februar 2007. Og med kæmpe succes for det nystartede firma.
"Sikke en modtagelse vi fik. Den lå langt over vores forventninger Egentlig havde vi kun regnet med at skulle uddele vores brochuremateriale til de interesserede forbipasserende, men folk stoppede interesseret op, komplimenterede og roste vores meget anderledes og spændende produkter.

– Vi vil være forfriskende anderledes og meget mere vovede, fortæller den ene af indehaverne, "Svanen" alias Marianne Schwaner, der siden 1987 har beskæftiget sig med grafiske løsninger. De seneste 10 år har hun suppleret sin beskæftigelse med boligindretning.

Bag navnet "Tyren" gemmer sig Christian Thyrring, bror til motorsportslegenden Thorkild Thyrring. Brødrene har det tilfælles, at der er fuld fart på, hvor de optræder for Christians vedkommende som professionel tekstilagent i nu 25 år, hvorfor han naturligvis har en klar hjemmebanefordel i sin branche.

– "Tyren" arbejder med de fedeste tekstiler hver eneste dag. Vi har længe haft lysten og trangen til sammen, at designe og producere puder og plaider til brug både på terrassen på de kølige sommeraftener og i boligindretningen. Vi er begge smækfyldte med inspiration fra tekstil– og interiørmesser i både ind– og udland, forklarer "Tyren" med et smil, om baggrunden for nu at kaste sig ud i den store pudekamp.

– Vores forskellige uddannelsesmæssige baggrunde supplerer hinanden godt, og vores produkter oser af eksklusivitet og skiller sig klart ud fra mængden, supplerer "Tyren".

Parrets koncept henvender sig i første omgang til brugskunst– og møbelforretninger. Firmaet er udelukkende ordreproducerende og den første kollektion kan ses i forretningerne fra medio maj 2007.

Billederne på vedhæftede Contact–sheet kan fås i høj opløsning ved henvendelse til Marianne Schwaner
 

Læs mere her

tags: Italien, Spanien, uddannelse, Frankrig, kunst, Kolding, udland, Herning, 2007, hjemmebanefordel, kreativ, motorsport, skandinavisk, beskæftigelse, miljø, bløde værdier, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar