fredag den 21. oktober 2011

Den ultimative slappe-af sækkestol Coast nu i Danmark - med kærlig hilsen fra New Zealand

– Den nye arkitekttegnede sækkestol Coast

Newzealænderne Nicola og Alex Webster har sammen med møbelarkitekter kombineret "contemporary trends in design" med det moderne menneske, dets anatomi og særlige ønsker om individualitet. Resultatet er en perfekt sækkestol Coast navngivet efter den barske, men til tider også blide New Zealandske natur.

Dygtige newzealandske syersker har håndlavet hver detalje med de absolut bedste materialer. Og Coverets behagelige stof i trendy farver er åndbart, men samtidig smuds– og vandafvisende.

Hver eneste stoffiber er gennemfarvet for at undgå det falmer i solen og alle stofbaner er syet separat og kvaliteten checket så Coast har med fyld af de stærke og bløde ægte Krøyerkugler, der garanterer form og kvalitet, den rette arkitektoniske og særdeles magelige form.

Med Coast sækkestolen får du individuel unik stil i sommerhuset på båden eller terrassen. I din bolig kan du opleve det som det foretrukne møbel til hygge og relaxing med TV, en spændende film i hjemmebiografen, når du får ro at læse en god bog eller blot vil lade tankerne drømme.

Coast er et trendsættende effektivt møbel i virksomheders Lounge eller Creative Room når mennesker skaber ny power.

Coast er enestående og nomineret til NEW ZEALAND FURNITURE DESIGN AWARD 2007.

Coast anvendes på exclusive resort worldwide og kan I Danmark ses og købes i ledende møbel– og livsstils–forretninger som BOTIKKEN Hellerup, LIVING ROOM Hørsholm, INTERSTUDIO Valby og SVENDSEN & SØN i Hillerød.

Kontakt Firmin Import ved Ingrid Firmin. Tlf +45 39 76 20 60 eller se mere på http://www.scanchemi.dk/page.asp?id=141
 
;

Læs mere her

tags: biograf, Danmark, New Zealand, virksomhed, 2007, Valby, cola, Hillerød, anatomi, Hørsholm,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar