mandag den 24. oktober 2011

En stille revolution

– støvsugning uden en lyd

Centralstøvsuger er en almindelig ting i finske hjem, og er nu også på danske boligejeres ønskeseddel.

Nye lånetyper, kraftige værdistigninger og friværdi i huset gør det muligt at opfylde drømmen om forbedring af boligen. Et af de forholdsvis nye ord på ønskelisten er centralstøvsuger. Men ordet er ikke spor nyt! Finske Allaway har i mere end 25 år udviklet centralstøvsugere.

Kun de færreste producenter af boliginventar fokuserede i de tidlige 80’ere på arbejdsmiljø i hjemmet. At støj, støv og gentagne løft kan vise sig at være mere end blot irritationsmomenter.
Allaway tog problemet alvorligt, og tilbyder i dag en serie centralstøvsugere med en række fordele, som tilgodeser både brugeren og den professionelle installatør.

Centralstøvsugeren er nem at installere, godt hjulpet af danske manualer og et logisk system. Et system, der til dato er solgt 250.000 gange i 11 lande. Senest i Danmark, hvor bhc–teknik samarbejder med el– og vvs–installatører samt typehusfirmaer over hele landet.

Allaways centralstøvsugere leveres med en lydsvag centralenhed, der er så lille, at den kan skjules i et bryggersskab, og Allaway er udviklet til integration såvel i nye boliger, som i forbindelse med renovering i både et–plans løsninger og etagebyggeri.

Allaway importeres af bhc–teknik der henviser til nærmeste forhandler af den ISO–certicerede centralstøvsuger.
 

Læs mere her

tags: Danmark, boligejere, boligejer, miljø, arbejdsmiljø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar