tirsdag den 4. oktober 2011

Køb bolig i Brasilien med god samvittighed!

Hos byggefirmaet Brazil Homes International i Natal er velgørenhed og hjælp til samfundet en selvfølge.

Brazil Homes Denmark formidler ferieboliger og helårsboliger i Brasilien som agent for den svenske bygherre Kristian Salomaki, Brazil Homes International.

– Når det går os godt, mener vi også vi skal gøre noget for lokalområdet" udtaler Mikkel Küster, direktør Brazil Homes Denmark. – Vi har længe arbejdet med vor bygherre i Brasilien, om at finde de rigtige projekter at starte op eller støtte i lokalområderne hvor vi opfører vore boliger.

Hospital samt skole
Vor bygherre forhandler i øjeblikket med lokale myndigheder om at opføre et hospital og en skole i Natal by. Da Natal er en forholdsmæssig økonomisk velstillet by i forhold til flere andre storbyer, er det om at vælge velgørenhed med omhu.
Hovedfirmaet i Brasilien ønsker at støtte uddannelse og lægehjælp, for de der ikke har mulighed for det. – uddannelse er vejen frem for de svageste i samfundet og vi håber vi med de rette tiltag kan være med til at skabe muligheder for de børn og unge der i dag ikke har adgang til skole eller lægehjælp, udtaler Mikkel Küster

Egen organisation på sigt
Brazil Homes Denmark arbejder sammen med det lokale selskab på at kunne oprette en organisation kun med henblik på at forvalte øremærkede penge fra Brazil Homes til velgørenhed. Tanken er, at når man støtter denne organisation, kan man være sikker på at bidrag går direkte til formålet og ikke til tunge administrationsomkostninger, – Vi mener kun det er ret og rimeligt at give noget tilbage til det samfund som vi operere i, siger Mikkel Küster.

Etiske investeringer
Ønsket om at give noget tilbage til samfundet bunder i at Natal området har et stort potentiale for både bygherrer og investorer. De investorer der siden starten af året har erhvervet bolig i Brasilien igennem Brazil Homes har nemlig allerede opnået store gevinster. – Vore kunder har oplevet stigninger på op til 50 % på enkelte boligtyper. Det lyder vanvittigt, men på under et år er eks. vore penthouselejligheder steget fra 120,000? til 185,000? og vi nærmer os udsolgt på denne luksustype af boliger. – Vi har fra starten af satset på kun at udbyde luksus boliger med havudsigt, da vi selv mener, at denne boligtype er den bedste investering og det har holdt stik, siger Mikkel Küster med et smil.
Han mener dog ikke at priserne i Natal området har toppet, – dette er kun de første prisstigninger – mange lande har fokus på brasilianske ferieboliger og det er helt tydeligt at vi har med kunder at gøre der har gjort deres forarbejde. Kunder der henvender sig til os, søger sikkerhed via vores bankgaranti og går ikke på kompromis med standarden, de søger den samme standard som i Spanien – til en brøkdel af prisen – og det kan vi jo stadig levere indtil der er udsolgt, slutter Mikkel Küster

Udvikling mod nord presser priserne opad i Natal
Brasilien har fået øje på udviklingen i nord, der er af 13 brasilianske delstater oprettet en forening for at fremme Nordøst Brasiliens herligheder internationalt. Foreningen hedder Nord Este og rejser i øjeblikket rundt på messer verden over og hver delstat har sin egen formand der kan berette om udvikling præcist i den stat de kommer fra. Det er tydeligt at Brasilien ser mulighederne i nord og der er ingen tvivl om at de ønsker at yde denne markedsføring og åbning af markedet, en solid og styret støtte.

Udviklingen i området
Et billede er vedhæftet af den bro der er under opførelse i Natal – denne bro forbinder det nordlige område med Natal by, så rejsetiden forkortes betydeligt. Når broen står færdig vil turen til Maracajau, hvor Brazil Homes har et af deres projekter, forkorte turen fra lufthavnen med mere end 35 minutter – hvilket også ifølge Mikkel Küster er en af grundene til at investeringen er solid og yderst rentabel. Broen forventes at stå færdig i 2007 – samme tid som projektet i Maracajau begynder at være færdigbygget.

I løbet af 2009–2010 vil en ny stor lufthavn stå færdig i Natal, en af verdens 10 største lufthavne! For at sikre luftfragten mellem nord og syd, har staten besluttet af bygge en gigantisk ny lufthavn tæt på Natal by. Lufthavnen er med til at sikre fremtiden for både industri og turisme i hele Nordøst Brasilien og endnu et bevis på den store udvikling i Natal og omegn.

Boligerne

Der findes i øjeblikket 3 byggeprojekter hos Brazil Homes, der sælges både lejligheder og villaer til priser fra 40.000 op til 185.000 Alle boliger ligger direkte til vandet og alle leveres med møbler og aircondition. Alle boliger bliver solgt med bankgaranti som er kundens garanti for en sikker handel.
 

Læs mere her

tags: direktør, markedsføring, hospital, 2009, 2010, økonomi, Spanien, uddannelse, storby, Brasilien, 2007, velgørenhed, penge, samvittighed, omkostninger, prisstigninger, investor, organisation, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar