søndag den 18. september 2011

Skødesituationen i Tyrkiet.

Der er nu ved at komme rigtigt gang i skødeudstedelsen til de danske boligkøbere i Tyrkiet.

Et stort antal danskere har søgt og – alle – fået opholdstilladelse, og den videre ekspedition er ren rutine. "Skødemaskinen" rundt på de tyrkiske tinglysningskontorer er i fuld gang.

LawEstates består af en nøje udvalgt gruppe af landets mest erfarne og seriøse ejendomsmæglere og advokater i forhold til boligsalg i udlandet.

LawEstates har et samarbejde med advokatfirmaet ADVODAN i Haderslev og Vojens, der har mange års erfaring med bolighandler i udlandet, herunder med købersikring og med de strenge danske handelsvilkår, som fuldt ud lever op til Dansk Ejendomsmæglerforenings normer for udlandshandel.

Om det er i Danmark eller i udlandet, man køber sin bolig, er det vigtigt, at man kan betale købesummen med tryghed. God "købersikring" betyder, at man får "skøde" i sit navn og at man faktisk får den bolig, man har aftalt. LawEstates benytter kun en "dansk" købermodel med bankgaranti til frigivelse mod skøde og nøgle. LawEstates tilbyder de bedste boliger og det sikreste salgskoncept – selvfølgelig med fuld tryghed og service gennem alle købets faser.

Find din drømmebolig i Tyrkiet og Bulgarien her på siden og endnu engang hjertelig velkommen til LawEstates!
 

Læs mere her

tags: Danmark, advokatfirma, udland, opholdstilladelse, Bulgarien, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar