søndag den 18. september 2011

Herning-virksomhed lancerer informationscenter til køkkener

Se TV, tjek vejrudsigten, læs nyheder eller find inspiration til aftensmaden i verdens første informationscenter til køkkenet.

Postallo har smeltet fjernsynet, radioen og computeren sammen til et produkt, der opfylder den moderne families behov for informationer og underholdning. Nyskabelsen vil blive lanceret den 21. september 2006 på boligmessen "Boligdrømme for alle" i Herning Messecenter.

Postallo har udviklet et informationscenter, der giver mulighed for at få et hurtigt overblik over dagens vejr, tjekke trafikkameraerne på indfaldsvejene eller se børnenes skoleskema.

Vender Internettet på hovedet

Internettet indeholder mange oplysninger, og det er nødvendigt at besøge et utal af hjemmesider, inden vejrudsigten, aftens tv–programmer eller dagens benzinpriser er fundet. Postallo Infocenter vender Internettet om og præsenterer informationerne derfra på en enkel og nem måde direkte på skærmen.

Windows Media Center

Postallo infocenter indeholder også Microsofts nyeste styresystem Windows Media Center, som bl.a. rummer nogle nemme værktøjer til at holde styr på familiens billeder og musik. Microsofts software indeholder endvidere nemme optagefunktioner, med hvilke det er muligt via trykskærm at udvælge de tv–programmer, som man ønsker at optage. Optagelserne bliver gemt direkte
på harddisken, hvorfra det er nemt og enkelt at hente dem frem igen.

Trykskærm

Betjeningen af skærmen sker ved hjælp af trykskærm, som giver en enkel og brugervenlig mulighed for navigation af informationssystemets funktioner

Placeringen

Køkkenet er i de seneste år blevet familiens fortrukne samlingspunkt, hvilket har resulteret i et større behov for information og underholdning.

Postallos informationscenter er derfor designet direkte til placering i køkkenet og hjælper den enkelte familie til at få det optimale ud af informationsteknologien.

Alle komponenterne er fuldt integreret, og skærmen kræver blot strøm og antennesignal for at fungere.

Valgfrit design

Teknologi og boligindretning er to størrelser, der ofte er svære at forene. Postallo har taget
konsekvensen af dette og leverer informationscenteret i et unikt design, der får produktet til at fremstå som en billedramme, der fungerer som en integreret del af den øvrige indretning.

Når informationscenteret ikke er i brug, kan skærmen omdannes til et billede på væggen, hvor familiens fotos kan vises. Rammerne leveres i kvalitetsmaterialer, som passer ind i det design, det enkelte køkken er opført i. Hvad passer bedst til netop jeres køkken? – Egetræ eller måske rustfrit stål? Postallo har lige nu 6 forskellige rammer at vælge imellem, og ønsker man forandring, kan rammerne let udskiftes.

Tilslutningen af informationscenteret er enkelt og brugervenligt, hvilket resulterer i at produktet både kan erhverves sammen med et nyt køkken eller som et frisk pust til det gamle.

Flere informationer og billeder kan finde på: http://www.postallo.dk/presse/
 
;

Læs mere her

tags: radio, Microsoft, computer, Herning, virksomhed, benzin, 2006, teknologi, Boligdrømme, kamera,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar