mandag den 26. september 2011

Grovsugeren tager det hele - også vand

Tilstoppet afløb, en væltet spand vand, grus, sand, affald selv mindre oversvømmelser det er en nem sag for grovsugeren.

Grovsugeren er et nyt begreb, som Nilfisk har introduceret med våd-/tør sugeren Multi.

Den våde sommer har efterladt et stort behov for at kunne gøre rigtigt rent efter oversvømmelser, mudder, grus, sand, blade og alt andet, der samler sig i og omkring huset, i kældre, og som man nemt slæber med inden døre.

Grovsugeren Multi klarer sådan krævende rengøring. Den kombinerede tør- og vådsuger har et stærkt vacuum, som ikke alene suger alle former for skidt og møg, men også vand.

En vandpyt, et let over-svømmet gulv eller en spildt spand væske er mere end en almindelig støvsuger kan klare med livet i behold.

Men ikke grovsugeren. Den er designet, så den kan opsuge vand i rimelige mængder foruden alt det grove, som kan forekomme både ude og inde, i kældre, lofter, garage, værksteder osv.

Multi grovsugeren har en meget kraftig motor med en luftgennemstrømning på ikke mindre end 4.000 liter i minuttet. Det giver et enormt sug, som kan klare både vand og mudder.

Den har en 2 meter lang slange og beholder, der rummer 20 liter. Grovsugeren har som standard våd- og tørfilter og er nem at rengøre, da den både kan blæse og suge.

Den forhandles bl.a. i byggemarkeder og gør-det-selv forretninger.

Yderligere information fås på tlf. 72 18 21 20 eller stoevsuger.nilfisk.dk.

Læs mere her

tags: Tilst, byggemarked,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar