fredag den 30. september 2011

Genopladelig dansk hygge

Der er ikke noget så dansk som mørke aftener med levende lys. Når den svagt blafrende flamme kaster skygger på væggen og op mod loftet så er det efterår i Danmark

Desværre er det også den tid, hvor glemte stearinlys og olielamper antænder brande, der i bedste fald anretter materielle skader. Indtil nu har der bare ikke været noget alternativ, der kan levere samme hygge og lyse helt ind i en vintersjæl som levende lys.

"Da jeg blev præsenteret for Imageo første gang, tænkte jeg, at der er visse ting, som selv ikke moderne teknologi kan erstatte. Faktisk var jeg parat til at afvise Imageo som en gang pjat, men jeg fik et sæt med hjem til test, og så var jeg solgt", fortæller chefen for Energi Nord–butikken, Knud Søndergaard.

Det er Philips, der står bag Imageo Candle Light, som bedst kan beskrives som elektriske levende lys. Med en helt ny LED teknologi er det lykkedes udviklingsingeniørerne hos Philips at genskabe både farvetonerne og det blafrende lys, som vi kender det fra stearinlysene. Og designet er fulgt med. Imageo ligner fuldstændigt frostede holdere til fyrfadslys. Så hører al lighed også op. Imageo er genopladelige, og efter 10 timer i laderen kan de brænde et døgn.

"Vi har haft en del sjov ud af Imageo her i Energi Nord, for lige da vi fik dem på lager, stillede vi nogle stykker op i vinduerne. Det fik vores vagtselskab til at kontakte os flere gange med besked om, at vi skulle huske at slukke levende lys, når vi forlod kontorerne. Så selv en garvet vagtmand kunne ikke se, at der ikke var tale om rigtige levende lys", fortæller en smilende Knud Søndergaard og fortsætter: "Faktisk er lysene en genial indbrudssikring, for når en tyv ser, at der brænder levende lys, vil han være sikker på, at der er nogen hjemme i huset. For hvem kan finde på at forlade huset med levende lys tændt?".

De smukt designede lys leveres i sæt med tre styk sammen med en holder til opbevaring, der også fungerer som lader efter induktionsprincippet. Der er derfor ingen små og sarte stik, der kan gå i stykker. Lysene tændes ganske enkelt ved at vende dem på hovedet og de slukkes igen på samme måde. Den konstruktion gør, at der reelt ingen dele er, der kan gå i stykker i lysene.

Imageo Candle Light er et sikkert hit til alle forældre, der kender den følelse, det giver, når børnene insisterer på at få levende lys på værelset om aftenen. Med Imageo kan det ønske efterkommes uden risici af nogen art. Og skal der holdes fest, er man lykkeligt fri for stearin på gulvtæppet og afbrændte papirduge.

Imageo Candle Light sælges via Energi Nord–butikken på www.energinordbutikken.dk, hvor de kan bestilles døgnet rundt i den store internetbutik, der sælger næsten alt, der har med strøm at gøre.

[Billedtekst: Imageo i den medfølgende ladestation]
 

Læs mere her

tags: internet, Danmark, indbrud, teknologi, Philips, energi, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar