onsdag den 3. november 2010

Renthjem.dk - Den nye Dyson ekspert på nettet...

Støvsugning er noget vi alle skal have gjort, samtidig med det er den del af rengøringen der tager længst tid.
Hos Renthjem.dk vil vi lette den del af rengøringen, og samtidig give kunderne en masse andre fordele.

Renthjem.dk er den nye specialiseret webshop til de danskere der ønsker sig en støvsuger, der ikke alene holder i mange år, men samtidig er gennemtænkt ned til mindste detalje. Alle Dyson støvsugere, er lavet i hårdt plast materiale, hvilket sikre en utrolig stærk støvsuger, som kan klare de mest ekstreme test og belastninger. Dette kommer også til udtryk i den 5 års garanti, som Renthjem.dk tilbyder til sine kunder på Dyson produkterne. De fås i alle afskygninger - amerikaner støvsuger, city-modellen, håndstøvsuger osv.

Vi yder kompetent rådgivning, om valg af støvsuger til vores kunder, både via. vores hjemmeside, telefon og mail, og vi har åbent 24 timer i døgnet. Udover det brede udvalg af støvsugere, har vi også hos Renthjem.dk alt indenfor tilbehør og udstyr til din støvsuger. Det er lige fra specielle kits til støvsugning af bilen, til mundstykker til alle tænkelige brugs situationer.

Allergi venlig:

En af de ting, som Dyson har vundet mange priser for, er deres allergi venlige produkter. Den cyklon teknologi, som Dyson støvsugerne benytter til at sortere og rense luften, er helt unik. Adskillige test af støvsugerne, viser at den luft, som en Dyson støvsuger sprøjter ud, ofte er mere ren end den luft, som kommer ind. Dermed er en Dyson støvsuger et produkt, som folk med allergi ikke kan undvære.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar