torsdag den 11. november 2010

Befri dit luftrum! Cleanaer forbedrer dit indeklima

Det er ikke kun det globale klima, der trænger til en hjælpende hånd...

Cleanaer forbedrer dit indeklima hjemme, på institution, på job o.s.v.

Luften i vore hjem er op til 5 gange mere forurenet end luften udenfor. Partikler og allergener fra kæledyr, støv og luftforurening, samt pollen, røg, lugte og bakterier fra den luft, du og dine indånder, bliver hængende i luften og i puder, plaider, betræk, gardiner og tæpper. Hver gang, man f.eks. trækker gardinerne fra eller slår på en pude, hvirvles der masser af allergi fremkaldende partikler ud i rummet.

20% af alle danskere lider i større eller mindre grad af allergi, og de fleste af os generes af de partikler, som ophobes i vore hjem og som uhindret flyder rundt i luften.

Copenhagen Clean Air Company præsenterer nu Cleanaer luftrenseren i Danmark!

Cleanaer fjerner effektivt allergener fra støvmider og kæledyr, partikler fra luftforurening og støv, samt pollen, røg, lugte og bakterier fra luften - derhjemme, på kontoret, i venteværelset, o.s.v.. Cleanaer dækker et lokale på 56m³ på blot 5 minutter og er godkendt af det britiske allergiforbund (British Allergy Foundation) til fjernelse af husstøvmide- og katte allergener.

Det er vist, at Cleanaer reducerer antallet af mikroorganismer i luften og således reducerer risikoen for infektioner. Der forskes for tiden intenst i, hvor meget Cleanaer kan reducere spredningen af influenza A (H1N1) (svineinfluenza) virus i rum. Foreløbige forsøg med nys viser, at Cleanaer øjeblikkeligt uskadeliggør 70% af partiklerne frigjort ved et nys.

Cleanaer arbejder på en helt ny måde og ganske anderledes end traditionelle, kendte luftrensningsmetoder som f.eks. filtre, der kun fungerer, når luften passerer igennem det pågældende system. Cleanaer er et elektrostatisk luftrensningssystem, der er udviklet i England af Aerstream Technology.

Systemet fungerer i al sin enkelthed ved, at Cleanaer udsender bittesmå dråbepartikler, Liquidions , som er lette nok til at flyde gennem luften, men samtidig tilstrækkelig elektrisk ladet til at de låser sig fast til 99,9% af de uønskede partikler i lokalet og trækker dem med ned på gulvet, hvor de bliver liggende, indtil rummet rengøres på normal vis f.eks. ved støvsugning.

Cleanaer er yderst kompakt og fylder mindre end en liter mælk. Den er nem at installere, uafhængig af strømforsyning (batteridrevet) og kræver ingen vedligeholdelse. Faktisk bruger Cleanaer op til 1.000 gange mindre strøm end et typisk luftfilter. Cleanaer er 100% fri for ozon og fuldstændig stille.

Cleanaer forhandles i Danmark kun af Copenhagen Clean Air Company og foreløbig kun på nettet: www.cphcleanair.com.

Vejl. udsalgspris for en Cleanaer luftrenser inkl. patron og batterier kr. 499,-

En patron med batterier koster kr. 99,- og holder ca. 2 måneder

Læs mere her

tags: England, Danmark, infektion, bakterie, svineinfluenza, strømforsyning,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar