tirsdag den 16. november 2010

Ny pejs brænder på vand

Fyld en liter vand på din pejs, tænd med fjernbetjeningen og du har pejsestemning i dit hjem i 10-12 timer. Det lyder surrealistisk, men faktisk kan det med den nye Opti-myst pejs nu lade sig gøre at bruge vand til at lave ild og ikke til at slukke den, som vi ellers hidtil har været vant til.

DEN PERFEKTE ILLUSION
Har du drømmen om en pejs, men har du ingen skorsten eller mulighed for at installere en skorsten Tidligere har alternativet til en rigtig træfyret pejs været en biopejs, der brænder på spritproduktet bioethanol eller en elektrisk pejs, der anvender elpærer til at skabe et kunstigt flammebillede. Den nye Opti-myst pejs er en helt ny type pejs, der netop er kommet til Danmark og som sætter helt nye standarder for de skorstensfri pejse. Almindeligt postevand fra hanen bliver i pejsen varmet op lidt som i en elkedel, og der dannes helt fin vanddamp, der bliver belyst nede fra af halogenpærer. I det kunstige træ i bunden af pejsen er der led-pærer, der får træet til at gløde og sammen med den kunstige røg danner det den perfekte illusion af en pejs, der står og brænder.

Den danske importør af Ruby Fires, der producerer de smukke Mystic Fire, eller Opti-myst pejse, har oplevet en stor interesse fra kunderne, der alle fra en kant er meget betaget af det realistiske flammebillede:

Det er helt unikt det her. Folk der ikke før har set en Opti-myst pejs bliver altid overraskede og synes, at det er genialt fundet på. Vi har bl.a. solgt pejsen til flere virksomheder og restauranter, der melder tilbage, at pejsen virkelig er genstand for meget beundring og samtale. Det er da også smart, at man bare kan sætte en ledning i stikkontakten, fylde en liter vand på og så ellers få naturtro pejsestemning i 10-12 timer, fortæller Jesper Christiansen fra Inuba ApS.

Opti-myst pejsene kan købes ved udvalgte forhandlere landet over.

Læs mere her

tags: restaurant, Danmark, kunst, virksomhed,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar