fredag den 2. november 2012

Skrub det hele

Man kan godt mærke at sensommeren er ved at være slut og efteråret melder sig. Det har også sin charme, for nu bliver det tid til de mere tunge og varme retter, hvor der kommer gang i ovnen.

Husk derfor at Skrub a handsken ikke skal gemmes væk, bare fordi de nye kartofler ikke er på spisebordet længere.
Skrub a handsken er genial til vores vinterbehov. Det er super nemt at smide en pose kartofler i vasken og skrubbe dem rene med handsken. Men husk at vælge dem med jord på de er lette at få rene og sundere.
De danske kartofler er idag så fine i kvaliteten, at der ikke er grund til at fjerne skrællen. Det er vigtig for vores sundhed at bevare skrællen på kartoflerne, det er her 50% af vitaminer og mineraler sidder. Hvorfor smide dem ned til affaldet, når det kan være til gavn for både vores familier og os selv. Derudover smager kartoflen rigtig dejlig med skrællen på, både kogt, stegt og bagt.

Gør dig selv klar til en fornøjelig stund i køkkenet når du med et snuptag skal ordne dagens heldige kartoffel. Børnene kan også være med, de kan med handsker, som passer til den lille hånd, hygge sig med at hjælpe til, på den sjove og ufarlige måde.

Skrub a handsken koster kr. 29,95 og 24,95 til børnene.

Henvisning til nærmeste forhandler fås hos Anne på 32 11 56 78 eller på mail anne@fabrikators.com



Læs mere her

tags: vitaminer, mineraler,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar