søndag den 4. november 2012

Ny rykker den nordiske natur ind på væggene

Solblink på havet, lysreflekser på rullesten og sand. Græs, skumsprøjt og kridhvide klitter. Den skandinaviske natur har inspireret designerne bag den nye Fiona apetkollektion Prestige A touch of nature , som nu fås i alle Flügger farver forretninger.

International designer skaber raffinerede tapeter
Farverne er variationer af hvid og sarte nuancer, der spiller i spændende strukturer og mønstre. Græs i overstørrelse gror på det ene tapet, mens vandblå bølger repeterer sig selv på et andet. Spændende effekter skabt med profiler af skum, glitter og glimmer breder sig over fladen.

Den polsk-engelske designer Maciek Wojcicki har skabt mange af de nye tapeter med striber, stenagtige mønstre og raffinerede metalliske glimt.

Bløde nyheder fra kendt dansker
Som noget helt nyt lancerer Fiona puder, der bringer naturen ind i boligen med græs og vand som motiver. Designeren er danske Dorte Agergaard, som er kendt for at tage billeder i naturen og bearbejde dem, før de overføres til tekstiler.

Puderne er digitalprintede på ren bomuld og findes i str. 50x50 cm til 694 kr. og 60x60 cm til 834 kr. Puderne kan ses i udvalgte Flügger farver forretninger, men bestilles i alle.

Klassiske toner og udvalgte kulører
Enkelte stilmønstre i den nye kollektion bryder naturtemaet og tilfører Prestige nogle fornemme klassiske toner.
Som yderligere inspiration til fornyelse i boligen anbefaler Flügger farver tre udvalgte Flutex 5 farver, som står godt til tapeterne i den nye kollektion og koster fra 414 kr. for 3 liter.

Prestige-kollektionen A touch of nature fås for 599 kr. pr. rulle og forhandles i Flügger farver forretninger og på flugger.dk.

Læs mere her

tags: skandinavisk, Design,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar