fredag den 2. november 2012

Den hurtigste mobile barriere på markedet, Water Gate, sikkerhed i første række.

En effektiv mobil barriere til sikring mod vandskader. Den er over 285 gange hurtigere at lægge ud end sandsække.

Det canadiske selskab, Megasecure har udviklet denne barriere, som kun kræver et minimum af mandskab, når den skal lægges ud. Siolit A/S har fået salget af Water Gate i Norden og Tyskland.

Denne mobile barriere kan lægges ud på stort set alle underlag, også hvor der allerede er en oversvømmelse under udvikling. Water Gate kan udlægges i selv en kraftig vandstrøm, hvor man ønsker at ændre en vandretning. Det samme er tilfældet under en brand, hvor slukningsvandet ikke må forurene omgivelserne.

Et arbejdshold på 3 mand kan i løbet af 20 minutter udlægge 2 km Water Gate i en sikringshøjde på 1m. For samme strækning skal der til sammenligning bruges 370.000 sandsække. Med et mandskab på 100 mand vil det tage 95 timer (5700 minutter) at lægge sandsække ud.
Disse tal stammer fra en engelsk rapport, hvor alle kendte systemer er testet. Denne rapport er tilgængelig på Siolits blog, hvor vi også har en sammenligningsliste med andre typer mobile barrierer.
Vore produkter kan noget forskelligt, de kan kombineres, og de er alle afprøvet forskellige steder i verden, hvor man har haft store problemer med oversvømmelser.

Læs mere her

tags: Tyskland,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar