torsdag den 29. november 2012

Ny 50'er inspireret spise- og sofabordserie

Smukke og enkle borde, der holder! Haslev Møbelsnedkeri har netop introduceret Symphony ; en ny serie stilrene spise- og sofaborde i klassisk dansk design og kvalitet.

Med inspiration fra 1950 ernes klare formsprog, passer møblerne ind i ethvert moderne hjem ved siden af designklassikerne fra af et af de stærkeste årtier indenfor design i Danmark.

Bordene er skulpturelt smukke i massivt eg eller bøg. Og er man mere til en klar, hvid overflade, findes muligheden for en bordplade i slidstærk Formica laminat. Understellet er stadig i massivt træ. På den måde er alle borde ikke bare smukke, de er også særdeles robuste.

For dit bord skal kunne holde til noget. Og holde længe. Man har mulighed for at få Symphony både som spisebord og som sofabord. Spisebordet er super fleksibelt. Kommer der gæster eller vokser familien, vokser spisebordet nemt med ved hjælp af ekstra indlægsplader. Der kan simpelthen være op til fire plader i spisebordet, så der er plads til alle.

Sofabordet kan du få i to forskellige højder, så du både kan bruge det som enkelt bord ved siden af sofaen eller sætte to sammen i hver sin højde. Både spisebord og sofabord findes både i oval og en helt rund version.

Haslev Møbelsnedkeri er kendt for sin dedikation til kvalitet gennem mere end 60 år.

Her i landet har vi en lang tradition for at bruge godt, massivt træ til vores møbler. Det er en tradition, vi er meget stolte af at tilhøre , fortæller Finn Jacobsen, direktør for Haslev Møbelsnedkeri.

Træets smukke struktur og naturlige egenskaber bevares derfor på fineste vis gennem hele processen fra råt træ til færdigt møbel. Og passer man godt på sine klenodier i træ, bliver de kun smukkere med årerne.

Forhandler oplyses ved henvendelse. Priser ligger fra kr. 2.500,- 9.680,-

Billeder kan rekvireres pr telefon eller på mail.

Læs mere her

tags: Danmark, direktør, Haslev, sprog,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar