lørdag den 12. januar 2013

Kulden kommer. Hvordan sikre vi miljøet mod saltning - der ødelægger grundvandet

Grib chancen, stå fast, pas på miljøet

Ecogrip det revolutionerende alternativ til saltning og grusning

Sneglatte veje, fortove, indkørsler og stier Du kan nu få et 100% naturligt produkt at sprede ud, der gør, at du står fast, får super fodfæste og passer på miljøet!

EcoGrip er et naturligt vulkansk silikat, der giver optimalt fodfæste og er effektivt ved selv helt lave temperaturer. Det er ikke tilsat salt eller andre skadelige stoffer.

Med et årligt forbrug på ca. 300.000 tons vejsalt på de danske veje, er det nu på tide at finde alternativer til vejsalt, når det er is- og sneglat. Det vil især blive et problem for det københavnske drikkevand inden for en givet periode. Ifølge geolog Søren Munch Kristiansen fra Aarhus Universitet siver vejsaltet langsomt ned i grundvandet og kan ikke fjernes.

EcoGrip passer på miljøet! Det forbedrer vækstbetingelserne for planter og frigør vand i jorden. Specielt i Danmark har vi tradition for at bruge vejsalt. Det indeholder dels klorid, der er giftigt og ødelægger planternes stofskifte, og dels natrium, der forskyder jordens pH-værdi og fortrænger andre næringsstoffer.

Ecogrip indeholder ikke salt og forstyrrer derfor ikke den naturlige balance i plante- og dyrelivet, i grundvandet og i miljøet i øvrigt selv hundenes poter skånes mod vejsaltets skadelige påvirkning!

Fordele ved EcoGrip:
- Giver effektivt fodfæste
- Skader ikke miljøet (planter, hække, dyrepoter m.m.)
- Opløses naturligt
- Skånsomt mod fliser, marmor og anden gulvbelægning
- Forårsager ikke rust på biler og andre køretøjer
- Økonomisk i brug
- Nemt at anvende

Let at bruge
Ecogrip er med sine kun cirka 300 gram pr. liter markant lettere end salt og grus, der vejer henholdsvis 900 og 1.800 gram pr. liter. Det betyder, at Ecogrip er nemmere at transportere og sprede ud, og samtidig dækker Ecogrip et større område pr. kilo. Ecogrip kan spredes manuelt eller med maskine og giver omgående og langvarig virkning ved selv meget lave temperaturer.
Ecogrip fås i let håndterbare poser med 10 liter klar til brug. 10 liter Ecogrip rækker til et sneryddet areal på 220 kvadratmeter!

Ecogrip forhandles af Harald Nyborg, Bilka, MaxiZoo og andre udvalgte forhandlere. Få yderligere forhandlerinformation på telefon 3910 0703

Vejl. udsalgspris: kr. 49,95 for 10 liter

Læs mere her

tags: Danmark, Aarhus Universitet, Bilka, Nyborg, jorden, Ford, miljø, grundvand,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar