fredag den 18. januar 2013

De hårde snevintre fortsætter..

Med undtagelse af sidste sæson, hvor der kun blev udført snerydning 6 gange hos firmaet Aktiv 3, er der de sidste 4 år sat 3 rekorder i antal snerydninger i de 13 år som Aktiv 3 har udført snerydning.

"I denne her sæson kommer vi nok også tæt på en rekord ", udtaler indehaver i Aktiv 3 Ejendomsservice og Erhvervsrengøring, Jimi Hove.

" Vi er indtil videre godt med hvad angår vores beholdninger af salt, men i nogle af de andre år, blev vi nød til at salte med salt beregnet til dyrefoder. Men vi slipper aldrig helt af med vores lagre grundet vores gode forbindelser "

I resten af verdenen er der den ene varmerekord efter den anden ( senest i Australien ) , men her oppe nord på, er det kulderekorder, og nedbørsrekorder som sætter dagsordenen i vejrudsigterne.

Et andet tip fra Aktiv 3 Ejendomsservice er at holde øje med skumle snerydningsfirmaer som vil tilbyde dig at rydde sne for 4-500,- kr for en sæson, lige meget hvor meget det sner " De vil så bede dig om at betale på forhånd, og da tilbuddet lyder alt for godt, er der desværre alt for mange som falder for dette tilbud. Pas på ! ", lyder det afsluttende råd fra Jimi Hove

Aktiv 3 kan kontaktes for flere gode historier hvad angår snerydning i København.

Læs mere her

tags: København, Australien,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar