søndag den 5. december 2010

Højt for træets grønne top ? nu skal far da vaske op

Her åbner www.booman.dk (400)En perfekt jule- eller mandelgave, opvaskebørsten der kender sin plads.

Opvaskebørste kend din plads", mon ikke at det er noget vi alle drømmer om.
Placer din opvaskebørste på indersiden af vasken med et enkelt klik. Tænk aldrig mere på våde irriterende børster som ligger i vasken, under vasken, på vasken og alle mulige andre upraktiske steder.

mBRUSH er nem at rengøre, - dej og andre madrester er ikke længere noget problem. Opvaskebørsten kan skoldes ved 100 grader eller kommes i opvaskemaskinen så den bliver helt fri for bakterier.

Det er holdet bag den populære kartoffelskrubbehandske, som endnu en gang har kokkereret en smart løsning til dit køkken.

Ingeniørerne fra Fabrikators er stolte af at kunne præsentere mBRUSH - opvaskebørsten der ved hjælp af en magnet har fundet sin plads på siden af vasken.

- Jeg har tit fisket en fedtet opvaskebørste op af vasken, hvor den lå og rodede rundt blandt almindeligt køkkenaffald. Derfor gik jeg i gang med at finde den gode løsning, fortæller partner og udvikler i Fabrikators, Lars Forsberg.

Med den magnetiske funktion finder børsten altid tilbage til sin faste plads og det er det man har brug for. Herfra kan børsten dryppe af og tørre ned i vasken, det går nemmere og hurtigere når man igen skal bruge den og fremfor alt er skaftet ikke fedtet til, men helt tørt og rent.
Så er jeg også glad for børstens holdbarhed og at den fremstilles i Danmark.

Børsten forhandles hos Bahne, www.fabrikators.com, m fl og vejl. udsalgspris er DKK 99,95 .-

###

Såfremt du har behov for fotografier eller yderligere information, er du meget velkommen til at kontakte Anne Boisen-Thøgersen på telefon 40 60 60 47.


Læs mere her

tags: Danmark, bakterie,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar