fredag den 17. december 2010

Gå på verden...

Nordisk Korthandel har netop lanceret et flot farvestrålende verdenskort til pålægning på gulve. Kortet er meget overskueligt og fremstår både smukt og indbydende i klare nuancer. Der er tale om en meget hårdfør og speciel laminering, som kortet er påført, således at det tåler at blive betrådt af mange fødder dagligt. Det er en ganske overbevisende visuel effekt, at kortet ligger på gulvet, som virkelig gør indtryk på både børn og voksne.

I butikken i Studiestræde, har Nordisk Korthandels direktør Kirsten Marie Ludvig kontor ud til forretningens nyeste vareudstilling med et lamineret verdenskort på hele 5 x 6 meter. Hun overbevises dagligt om kortets popularitet: Vi har lagt kortet på gulvet ved alle vores oversøiske guider og kort, og det er morsomt at se kunderne drømme sig rundt i verden, mens de betræder det store format. Der er ingen tvivl om at de besøgende får gode idéer til fremtidige rejsemål når de betragter kortet. Alle vores kunder stopper op, og nogle sætter sig på de stole vi har sat ved flagene i bunden af kortet. Børnene hopper rundt, mens far og mor guider dem verden rundt på det enorme kort siger Kirsten Marie Ludvig.

Verdenskortet findes i den laminerede version til gulvet, samt i mange andre variationer: som papirudgave, almindelig laminering, indrammet samt opklæbet til væggen på kontoret eller f.eks i børneværelset. Verdenskortet leveres desuden med eller uden flag, og kunderne kan få kortet i præcis den størrelse de måtte ønske. Sidst men ikke mindst, kan man også navngive kortet helt efter eget ønske.

Læs mere her

tags: direktør,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar