mandag den 8. april 2013

VVS-Eksperten åbner i Hillerød med fantastiske tilbud

Lørdag d. 4. maj kan du komme til butiksåbning, når den landsdækkende butikskæde VVS-Eksperten A/S åbner dørene i en ny butik på Falkevej 14 i Hillerød. Det bliver kædens ottende butik på Sjælland - og nummer 24 i hele landet.

Hos VVS-Eksperten kan du få gratis rådgivning af butikkens faglærte VVS-eksperter, som står klar til at give dig bedre råd til dit gør-det-selv projekt indenfor både VVS, varmepumper, solenergi, miljørigtige pillefyr og meget mere.

Hele åbningsdagen har du mulighed for at udnytte de mange åbningstilbud og gøre fantastiske handler udover 10% rabat på alle varer i tilbudsavisen, kan du gøre en særlig god handel med specielle time-tilbud. Fra kl. 11:00 serveres der desuden gratis øl, sodavand og pølser så kan du få stillet den værste sult og tørst, mens du venter på de stærke time-tilbud. Desuden afholdes der hele dagen en konkurrence med spændende og attraktive præmier!

VVS-Ekspertens fokus på den gode rådgivning har faktisk været en hjørnesten i forretningsstrategien næsten lige fra begyndelsen. Da virksomheden blev grundlagt i år 2000, var det med hovedvægt på salg af VVS-artikler via internettet. Direktør Allan Elgaard erfarede dog hurtigt, at danskerne efterspurgte professionel sparring og rådgivning, inden de valgte at investere i de miljørigtige energiløsninger. Dén erkendelse blev til beslutningen om at etablere en landsdækkende kæde af fysiske butikker, hvor alle kunderådgivere faktisk har baggrund i det faglærte og som derfor kan tilbyde kunderne den efterspurgte rådgivning om solenergi, co2-neutrale pillefyr og alt i VVS-artikler til markedets bedste priser.

Med åbningen af den nye butik ser VVS-Ekspertens faglærte kunderådgivere frem til at give borgerne i Hillerød bedre råd omkring VVS, CO2-neutral varme og bedre udnyttelse af den gratis solenergi. Den nye butik åbner lørdag d. 4. maj, hvor borgmester Kirsten Jensen klipper det røde bånd kl. 9.

Læs mere her

tags: internet, borgmester, Sjælland, virksomhed, Hillerød, energi, strategi, konkurrence, miljø, miljørigtig,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar