onsdag den 27. marts 2013

Specialister i isolering og tagrenovering i Sydjylland

Firmaet Sydjysk Tagteknik, der dagligt drives af Vitas Smicius har nu eksisteret i 1½ år. Med base i Haderslev tilbydes en række håndværksmæssige ydelser, primært tagrenovering, algebehandling og isolering. Men kompetencerne er brede, så der løses rigtig mange forskellige opgaver. "Selvom firmaet er stærkt lokalt forankret arbejder Sydjysk Tagteknik også i hele Syddanmark - sågar i hele det øvrige Danmark."

Med speciale i tagrenovering og isolering, henvender firmaet sig til alle der bor i egen bolig. Hvad enten det drejer sig om nyt tag eller renovering eller kosmetisk rensning af det gamle, så hjælper firmaet dig. Du får god faglig rådgivning og et konkurrencedygtigt tilbud. Så vurderer du hvilken løsning du er mest stemt for. Nyt tag kan i visse situationer være den bedste løsning, mens det i andre tilfælde er tilstrækkeligt at reparer på det gamle. Begge dele er muligt.

Med mange års erfaring ved vi præcis hvilken dialog der skal til for et kunden føler sig i stand til at træffe vigtige - og nogle gange store - beslutninger om vedligeholdelsen af sin bolig. Vi oplever stor tilfredshed med vores rådgivning, og ikke mindst synes vore kunder at de tilbudte priser er yderst rimelige. Det er formentlig fordi vi har oparbejdet erfaring i at tilpasse vores tilbud til den enkelte kundes helt konkrete behov. Det sætter kunderne pris på.

Du mødes en goide rådgivning og betjening, og du er altid velkommen til at kontakte os for at få besøg. Vi ser frem ti lat hjælpe dig med at træffe beslutning om din bolig, og udføre det arbejde du beslutter dig for.



Læs mere her

tags: Danmark, konkurrence, Haderslev,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar