tirsdag den 7. oktober 2014

Sætter pris på flotte bygninger

Hvem skal have Tønder Kommunes Bygningspræmie 2014 Det kan du få indflydelse på ved at komme med forslag Igen i år vil Tønder Kommune sætte pris på nogle af områdets flotte bygninger.
Som de foregående år uddeler Teknik- og Miljøudvalget bygningspræmier inden for tre forskellige kategorier, og lige nu beder udvalget om forslag til årets prismodtagere.

De tre kategorier er:
Kulturarv - renovering af bygninger, herunder bygninger som ved deres beliggenhed er med til at understøtte bygningskulturen eller landskabet
Byggeri, herunder nybyggeri og renoveringer
Erhverv, herunder landbrugsbygninger
Nybygninger/renoveringer skal være udført i perioden fra juli 2013 til september 2014.

I hver af de tre kategorier består præmien af et kontant beløb på 5.000 kr. og en plakette til opsætning på den præmierede bygning.

Har du forslag til modtager af Tønder Kommunes Bygningspræmie 2014, er du velkommen til at sende forslaget til kommunen, så vi har det inden den 1. november i år. Du kan sende forslaget på mail til teknisk@toender.dk eller som brev til Teknik og Miljø, Rådhusstræde 2, 6240 Løgumkloster.

Forslaget skal også indeholde:
Oplysning om ejendommens adresse, matrikelnummer, ejers navn og telefonnummer
Foto
Begrundelse for indstillingen
Navn, adresse, og telefonnummer på indstiller
Ejeren af den foreslåede ejendom skal være indforstået med forslaget.

Uddelingen af prisen for 2014 finder sted i foråret 2015.

Med den årlige bygningspræmiering ønsker Tønder Kommune at anerkende og fremhæve den særlige indsats for at renovere eksisterende bygninger eller opføre nye bygninger, som kan være med til at skabe og udvikle attraktive miljøer i kommunen.

Læs mere her

tags: 2013, Tønder, miljø, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar