onsdag den 17. september 2014

Der investeres massivt i almene boliger i Odense og Trekantområdet

Odense, Vejle og Fredericia er hjemsted for nogle af landets største kvarterløftsprojekter. De store investeringer, der foretages i den almene boligsektor i området, er i fokus, når Byens Ejendom den 28. oktober afholder konferencen "Almene boliger for milliarder i Odense og Trekantområdet". Vollsmose er blevet moderniseret for 1,1 milliarder kr. og der vil over de kommende år fortsat blive investeret i udvikling af bydelen, som blandt andet får en ny bygade og kobles på letbanen, som anlægges i Odense.

- Der er tale om historisk store investeringer i den almene boligsektor i Odense og Trekantområdet. Udover Vollsmose investeres der også mange penge i fornyelse af Korsløkkeparken i Odense samt Sønderparken og Korskærparken i Fredericia, siger Piotr Szutowicz, der er redaktør og konferencechef hos Byens Ejendom, som arrangerer konferencen.

Janik Nyrop, der er chef for Bystrategisk Stab i Odense Kommune, vil på konferencen fortælle om, hvordan alment boligbyggeri tænkes ind i Odenses fremtidsplaner, ligesom han vil komme ind på, hvilken politik byen har for den almene sektor.

Også Søren Ahle Hansen, direktør i ØsterBo og Niels Klausen, der er byggeteknisk chef i Bovia, er blandt konferencens oplægsholdere. De vil fortælle om de store projekter, der er aktuelle inden for den almene boligsektor i Vejle og Kolding.

Tegnestuerne Dising+Weitling architecture og Tegnestuen Vandkunsten vandt i juni 2014 en arkitektkonkurrence om, hvordan fremtidens almene bolig kan se ud. Betina Mylin, der er konkurrencerådgiver og arkitekt MAA fra Akademisk Arkitektforening, vil fortælle om fremtidens almene boliger på baggrund af arkitektkonkurrencen, som blandt andet danner grundlag for udformningen af almene boliger i Seest ved Kolding.

- Entreprenører, arkitekter, ingeniører, offentlige aktører, byplanlæggere og rådgivere, der er eller ønsker at involvere sig i udviklingen af de almene boliger, vil kunne få meget ud af at deltage i konferencen, som giver et samlet overblik over udviklingen i Odense og Trekantområdet, fortæller Piotr Szutowicz.

Det samlede program for konferencen kan ses på: http://byensejendom.dk/conference/almene-boliger-for-milliarder-i-odense-og-trekantomraadet-473

Læs mere her

tags: direktør, politi, Vejle, kunst, Odense, Kolding, penge, Fredericia, strategi, konkurrence, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar