Skybrudssæsonen er allerede startet med adskillige advarsler fra DMI. Alligevel vil en lang række kældre i de kommende uger blive oversvømmet af beskidt kloakvand, fordi mange ikke ved, hvordan de sikrer sig mod skybrud. Det har ACO ServicePartner sat sig for at ændre på. De har netop lanceret et nyt koncept, hvor alle husejere og boligselskaber med kælder kan få gratis skybrudstjek - bakket op af professionel rådgivning fra en af verdens førende virksomheder inden for håndtering af regnvand.
Oversvømmelse i kælderen kan være en både dyr og ildelugtende erfaring. Dyr fordi du risikerer, at forsikringsselskabet enten øger din præmie, øger din selvrisiko eller ligefrem opsiger dig som kunde. Ildelugtende fordi vandet, der sprøjter op fra kloakken, er beskidt og bakteriefyldt. Sådan lyder den kontante melding fra ACO ServicePartner. De er del af den verdensomspændende tyske koncern ACO, der er globalt markedsledende inden for afvandingsløsninger.
Det koster ikke noget at spørge
I sidste ende er det den enkelte husejer, der beslutter, om han vil sikre sit hjem mod skybrud. Vi kan kun rådgive om det. Og da skybrud hvert år på denne tid resulterer i mange oversvømmede kældre, føler vi os forpligtet til at stille vores viden og erfaring til rådighed. Det gør vi nu med et gratis skybrudstjek , udtaler Rudi W. Jensen, projektsalgskonsulent i ACO ServicePartner.
Skybrudssikring er husejerens eget ansvar
Det gratis skybrudstjek er del af et nyt løsningskoncept, som ACO ServicePartner netop har lanceret. Ideen bag konceptet er at gøre det så nemt som muligt for den enkelte husejer at sikre hjemmet mod oversvømmelser og vandskader på professionel vis. Nogle husejere bliver overrasket over, at det ikke er kommunens, men deres eget ansvar at sikre kælderen mod oversvømmelse. I ren panik bikser de derfor selv en løsning sammen. Men alle ændringer, der vedrører kloakker, skal ifølge loven udføres af en autoriseret kloakmester , forklarer Rudi W. Jensen.
Vigtigt med professionel rådgivning
Faktisk har kun én ud af fem skybrudssikret hjemmet. Det viser en spørgeundersøgelse, som analysefirmaet YouGov har lavet for forsikringsselskabet Codan. Ifølge Rudi W. Jensen skyldes det, at husejerne ikke ved, hvad de skal gøre og så lader de hellere være med at gøre noget. Det er faktisk en del af baggrunden for, at vi valgte at udvikle en totalløsning, hvor vi varetager hele processen - fra den indledende rådgivning til installation og løbende servicering af den valgte regnvandsløsning. Det unikke ved vores koncept er, at vi har samlet faglig rådgivning, produkter og installation i samme løsning. På den måde kan vi bedre hjælpe den enkelte husejer gennem hele forløbet og dermed sikre, at der også bliver handlet på intentionerne om at sikre kælderen mod oversvømmelse .
Bliv klogere med et gratis skybrudstjek
I forbindelse med konceptet har ACO ServicePartner lokalt indgået samarbejde med en række af landets mest erfarne kloakmestre (ServicePartnere) til at udføre arbejdet. De er alle blevet uddannet i konceptets fire hjørnesten, som er: 1. Rådgivning om regnvands- og skybrudssikring. 2. Fremsendelse af konkret tilbud. 3. Professionel installation af løsningen. 4. Efterfølgende servicering af løsningen. I arbejdet bliver de bakket op af specialister fra ACO, der har over 20 års erfaring i at rådgive om blandt andet skybrudssikring.
Med konceptet her vil vi gerne nå ud til de husejere og boligselskaber, der endnu ikke har skybrudssikret deres kælder. For der er ingen tvivl om, at fremtiden byder på langt mere og intens regn, end vi ser i dag og dermed også på flere vandskader. Det offentlige kloaksystem i sin nuværende form er ikke gearet til at håndtere de voldsomme skybrud, vi har oplevet de seneste år. Derfor er det i dag vigtigere end nogensinde, at den enkelte husejer kan håndtere regnvandet på egen grund hurtigt og effektivt. I mange tilfælde løses problemerne med installering af et højvandslukke samt etablering af en faskine, hvis blandt andet jordforholdene er egnet til dette. Det kan professionel rådgivning og et gratis skybrudstjek give svaret på , lyder det afsluttende fra Rudi W. Jensen.
Læs mere her
tags: DMI, forsikringsselskab, virksomhed, bakterie,
Ingen kommentarer:
Send en kommentar