onsdag den 5. juni 2013

Flügger skaber nye standarder på nettet

I det nye, prisvindende Flügger online-magasin, Paper & Print, er kreativ inspiration sat i smukke rammer og udnytter samtidig nye mediers muligheder til fulde.

Et magasin med inspiration fra Flügger er ikke nyt. Men det er udgaven særligt optimeret til tablets (f.eks. iPads). Her er æstetikken i højsædet krydret med ægte udnyttelse af mediets muligheder som f.eks. at male med fingeren på skærmen og se video uden at forlade magasinet.

Tanken bag magasinet er inspiration; det skal være ligesom at bladre i et gammeldags kvalitetsmagasin af papir, blot er her muligheder for mere, fordi magasinet eksisterer i det digitale univers og det er veludnyttet, mener i hvert fald den digitale branche.

Flügger har nemlig netop vundet den anerkendte pris, Creative Circle Award, for magasinet ved årets uddeling for kreativt arbejde i digitale medier. Begrundelsen lød bl.a.: ... Paper & Paint magasinet repræsenterer det næste niveau for genren. Magasinet viser Flügger-produkter i smukke rammer og giver brugeren en indholdsrig oplevelse.

Læs mere her

tags: kreativ,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar