onsdag den 12. december 2012

Få vejsalt bragt til døren

I år skal danskerne ikke mangle salt, som de gjorde i 2010.

Den hårde isvinter i 2010 var et sandt mareridt for de fleste husejere, ejendomsadministratorer og kommuner, i hvert fald for de som ikke lå inde med et saltlager. De manglede salt til at strø ud på stier, fortove og veje og butikkerne løb helt tør for salt i en lang periode. Sådan bliver det ikke i år, mener Grusdirekte.dk som, i år, bringer salt direkte til hjemadressen.

Husejerne har et ansvar

Mange husejere er rent faktisk ikke klar over den juridiske konsekvens der er forbundet med ikke at salte sit fortov. Hvis en forbipasserende falder på et usaltet fortov og pådrager sig skader, kan det blive en langt dyrere affære end de fleste husejere drømmer om. Det er juridisk, og dermed økonomisk set, husejerens ansvar hvis skaden sker på deres matrikel.

Salt leveret til døren

Langt fra de fleste har lyst til at trodse snestormen og køre langt for at hente nødvendigheder som salt, når man nu kan få det bragt til døren. Grundet det utilregnelige vejr, har mange husejere allerede benyttet sig af Grusdirekte.dks direkte levering.

Vi ved ikke hvilken vinter der venter os. Via Grusdirekte.dks hjemmeside, kan man som noget nyt, få leveret 1 ton salt til markedets billigste priser, for 1.187 kroner inklusiv levering på matriklen, så er lageret fyldt op.

Husejere går sammen og sparer penge

»Vi oplever, at grundejerforeninger og husejere - måske 5-7 stykker - køber et ton vejsalt i en bigbag, da det er langt nemmere og billigere end at købe små portioner hver især. En ordning, vi ofte hører om er, at naboer ikke blot køber vejsalt sammen, men de skiftes også til at salte hinandens fortove, således at man ikke skal ud flere gange om dagen«, siger Christian Thyge Posborg, presseansvarlig for Grusdirekte.dks internetbutik.

Læs mere her

tags: 2010, internet, økonomi, storm, penge, grundejerforening,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar