fredag den 1. juni 2012

ArtReplica.eu ? kunst og vægdekoration online

Hjemmesiden ArtReplica.eu der nu har eksisteret i ca. 6 måneder er blevet vel modtaget i hele landet. ArtReplica.eu er en hjemmeside med salg af malerier og foto på canvas samt originale malerier.

Vores sortiment
Vi har netop udvidet sortimentet med over 100 billeder af både tryk på lærred (canvas) og originale malerier, så vi nu er oppe på over 250 billeder og der kommer løbende nye billeder på hjemmesiden. Sortimentet er meget bredt, så der er noget for enhver smag, uanset om man er tilhænger af den klassiske stilart eller det moderne look i pangfarver.

Canvasbilleder er malerier eller foto, som er trykt på lærred og spændt ud på en fyrtræsramme. I denne kategori findes der billeder af bl.a. hunde, katte. blomster, aber, heste, balloner, abstrakte malerier, collager, mennesker. Se mere her: http://artreplica.eu/webshop/canvas-billeder

Originale malerier er malet i hånden, og derfor kan der forekomme mindre variationer. Det er også malet uden brug af skabelon, hvilket gør at hvert enkelt maleri har sin egen unikke form. I denne kategori findes bl.a. blomster, abstrakte billeder, bystemningsbilleder, mennesker og dyr. Se mere her: http://artreplica.eu/webshop/original-maleri

Reproduktioner fra danske kunstner
Vores næste udvidelse består i at forhandle reproduktioner fra danske kunstner. I den forbindelse vil vi meget gerne høre fra kunstmalere, tegnere og fotografer som gerne vil have deres kunst reproduceret og solgt igennem vores webshop.

I øjeblikket kan der på ArtReplica ses reproduktioner af Mette Lund Sodes malerier: Balloons serien samt People serien. Mette Lund Sode har altid en historie at fortælle med sine billeder eller en tanke der bliver gengivet. Hendes billeder er meget farvestrålende og tit med finurlige figurer.

ArtReplica forhandler også reproduktioner af Keith Kimberlins søde, og meget velkendte dyrefotografier. Keith Kimberlin er en verdenskendt fotograf, hvis billeder indfanger de unikke personligheder hos killinger og hvalpe. Hans umiskendelige stil afspejler hans dybe rapport med de dyr, han arbejder med og forbinder os med vores egne dyrevenner på en speciel måde.

Butik i Næstved
I Juni måned kommer kunsten til Næstved, idet vi åbner butik i Grønnegade 3, hvor der ligeledes vil være et bredt udvalg af produkterne fra hjemmesiden.

Hendvendelser fra kunstnere kan ske til Henrik Veigl på tlf.nr: 60 18 46 26 .
Ring og få en uforpligtende snak om et tilbud. Oplysninger i forhold til besøgstal og lignende vidergives gerne.

Vi sender gerne højopløsnings billeder.

Læs mere her

tags: Næstved, kunst, Næstved,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar