fredag den 8. maj 2015

Mad med RØG


Kan det røges, så kan det spises! Det må være præmissen for opskrifterne i denne nye kogebog, der indbyder til at lave mad i det fri. Her findes opskrifter på alt fra røgede kartofler og mandler, til skaldyr, lam og fisk. Og alt det derimellem.Opskrifterne kræver ikke en masse specielt udstyr, for tanken er, at du skal bruge din grill. Både den helt store kuglegrill, den lille picnic-model eller gasgrillen kan bruges. Og skulle du være ejer ad en Kasper Røghat eller en pizza stenovn, så er der også tips til, hvordan du kan bruge dem.

Holdet bag bogen er alle fortrolige med grillens fine egenskaber, både som varmekilde og nu også som røgeovn. Det er manden bag gastromad.dk - Søren Willadsen - der har udviklet opskrifterne, og nu udgiver dem i bogform.

Opskrifterne er en blanding af klassikere og mere moderne udgaver af retter med røg. Tag dem som det, eller byg videre på dem - når du laver mad med røg, så er der nemlig højt til himmelen.

Mad med røg indbyder til hygge i haven med familien eller vennerne. For der er nu noget særligt over at lave mad i det fri. Og når maden smager godt, så betyder det ikke noget at trøjen og håret dufter af røg bagefter.

Bogen indeholder også tips og gode råd, så du opnår et godt resultat hver gang.

Mad med RØG udkommer d. 7. maj 2015 på Turbine og koster 299,95

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar