fredag den 3. maj 2013

Udskift det utætte eller trætte tag med tilskud

Med BoligJob-ordningens genindførelse kan du atter opnå et mærkbart tilskud til udskiftning af tag, tagrender og afløb samt opgradering af husets isolering. Investeringen kan give store besparelser på varmeregningen fremover og samtidig forskønne husets udseende betragteligt.

Tagbelægningen påvirker husets udstråling
Er tagbelægningen utæt, fyrer du for fuglene eller trænger dit hus bare til en ansigtsløftning Så kan et nyt tag være løsningen. Men det er ikke ligegyldigt hvilken belægning, du vælger. Klassiske teglsten, som kun bliver smukkere med årene, giver huset ét udtryk, mens de populære betonsten, sort skifer, moderne aluprofiler eller tagpap sender andre signaler. Tagbelægningen har afgørende indflydelse på husets udseende og de signaler, det sender.

Med det store udvalg på markedet kan det imidlertid være svært at beslutte hvilken belægning, man skal satse på. I XL-BYG lagerføres et bredt sortiment indenfor alle former for tagbelægning fra mange forskellige leverandører. Du kan derfor nemt sammenligne de produkttyper, markedet byder på. Samtidig finder du det tilbehør, der skal bruges, når taget udskiftes. Tagrender og nedløbsrør af plast, zink, metal og kobber. Isolering, undertag, beslag og skotrender. Alt samlet ét sted, så du hurtigt kan skabe dig et overblik, og samtidig få et godt indtryk af kvaliteterne af de forskellige produkter.

Vælger du selv at lægge taget, kan det være fornuftigt først at tage en snak med en fagmand. I XL-BYG er medarbejderne uddannede til at rådgive omkring alle former for byggeprojekter, der kræver faglig ekspertise også udskiftning af taget og efterisolering af loftet. Du får samtidig en komplet gør-det-selv plan, der hjælper dig sikkert gennem projektet.

Beslutter du dig i stedet for at lade en professionel håndværker håndtere projektet, skal du blot vælge den tagtype, du foretrækker, så ordner håndværkeren resten. På blot 10-14 dage, alt efter ejendomstype, skiftes både tag og tagrender. XL-BYG samarbejder med håndværkere over hele landet og kan derfor hjælpe dig med at finde en, der kan løfte din opgave.

Boligjob-ordningen betaler en stor del af regningen
Hvis du vælger at lade en håndværker lægge dit nye tag, kan du nu få et mærkbart tilskud til håndværkerudgifterne, hvilket gør investeringen ekstra attraktiv. En husstand kan således opnå et fradrag på 15.000 kr. for hvert voksent medlem. Det betyder, at et ægtepar eller to samboende kan trække op til 30.000 kr. fra pr. år. Hjemmeboende børn over 18 år kan også få et fradrag på 15.000 kr. årligt.

I ugerne 19-21 kører XL-BYG en stor tagkampagne, hvor kæden markedsfører en lang række forskellige tagprodukter og tilbehør til yderst konkurrencedygtige priser. Det kan derfor være fornuftigt at tjekke XL-BYG kædens priser, før du træffer den endelige beslutning om at købe nyt tag.

For yderligere oplysninger kontakt Alice Monberg, marketingchef i XL-BYG, på tlf. 2083 0013.

Billedtekst
70 er villaen har fået nyt tag og ser i dag både moderne og indbydende ud.


Læs mere her

tags: husstand, konkurrence, XL-BYG, Vælger,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar